top of page

Què fem? 

L’activitat física diària i els hàbits de vida saludables, formen part de l’educació integral de tots i contribueixen activament a millorar l’estat físic i de salut.

És per això, que l’any 2012 es va crear l’Associació Esportiva Escolar Institut Menéndez y Pelayo amb l’objectiu d’aconseguir millores en la integració de tots els joves i afavorir la participació de tots els membres de la comunitat educativa fora de l’horari escolar.

Els nostres objectius bàsics són el fomentar la pràctica de l’activitat física i esportiva en el nostre centre, on es potencia la dimensió educativa de l’esport, com el treball en equip, l’esforç i el respecte, a través de l’esport.

També es realitzen activitats extraescolars no esportives com el teatre o classes de comunicació en anglès, a càrrec de Wellington House Idiomes. Les classes son dinàmiques i lúdiques i es centren en els alumnes, estimulant la pràctica de l'idioma mitjançant temes d'interès. Els alumnes treballen en grups investigant i aprenent  amb l'objectiu de fer una presentació. En tot moment, el professor guia i facilita l'aprenentatge.

 

Vegeu les activitats programades per aquest curs AQUI

IMG-20240222-WA0011 (1).jpg
bottom of page